Vill du att vi hör av oss?

Beachflaggor / Strandflaggor till bra priser

 

Beachflaggor

Under de senaste åren har fler och fler företag, föreningar och organisationer börjat använda sig utav beachflaggor till att synas på ett stilsäkert och trendigt sätt, också kallade strandflaggor. I dagens samhälle är det extra viktigt att sticka ut bland sina konkurrenter och kunder oavsett om det är på någon mässa, ett större event eller i butiken. Där är beachflagga eller strandflaggorna ett av de hetaste alternativet till en smidig och tydlig exponering. Dess smidiga och praktiska egenskaper gör beachflaggor till den optimala hjälpen att ta med sig dit man än ska. På mindre än en minut monterar du ihop beachflaggan och lika lätt är det sedan att ta ner flaggan vid eventets slut.

För att du som kund ska ha möjlighet till att hitta just den beachflagga som känns rätt för dig så erbjuder vi två olika sorter som dessutom går att beställa efter tre olika storleksalternativ. Det är självklart du kund som ställer kraven kring slutprodukten och hur beachflaggans layout ska formas. Oavsett dina önskemål så lovar vi att levererar en flagga av högsta och mest slitstarka kvalitet och dessutom alltid till ett fördelaktigt och rättvist pris. Två viktiga faktorer som bidrar till att de strandflaggor som vi säljer är bland de mest kvalitativa och prisvärda alternativen på marknaden.


Beachflagga, beachflaggor

Strandflagga segel

Detta är den vanligaste modellen utav en beachflagga och passar perfekt för dig som vill ha en större text eller någon form av budskap tryckt.

2,9 m flaggstång med flaggstorlek 60 x 235 cm. Total höjd på flagga monterad på kryssfot 290 cm.

4,3 m flaggstång med flaggstorlek 70 x 350 cm. Total höjd på flagga monterad på kryssfot 425 cm.

5,7 m flaggstång med flaggstorlek 80 x 415 cm. Total höjd på flagga monterad på kryssfot 555 cm.

Strandflagga, strandflaggor

Strandflagga droppen

Den här typen av beachflagga har främst setts uppskattas utav de som har en mer cirkulär logga.

2,9 m stång med flaggstorlek 80 x 195 cm.

4,3 m stång med flaggstorlek 100 x 310 cm.

5,7 m stång med flaggstorlek 120 x 370 cm.

Markfästen beachflagga/strandflagga

Markfästen/fötter och tyngder till strandflaggor

För att beachflaggor ska fungera oavsett väder och underlag så finns det olika alternativa lösningar av fötter och fästen till flaggorna.

Det stadigaste och enklaste är att man använder sig utav ett markspjut. För en strandflagga som ska placeras på hårdare underlag så är det istället lämpligt med en kryssfot. 

Offertförfrågan


Maila oss om beachflaggor/strandflaggor Ring oss om beachflaggor/strandflaggor 0413-245 50