Chat with us, powered by LiveChat

  Vill du att vi hör av oss?

  Bordsflaggor till bra priser

  Bordsflaggor, bordsflagga

  Bordsflaggor

  Bordsflaggan är en av våra populäraste produkter, kvalitetskänslan är viktig då flaggan ofta står på skrivbordet på en armlängds avstånd bort. Vi är stolta över att tillverka marknadens mest högkvalitativa flaggor. Alla moment utförs och delar tillverkas med största omsorg och det görs en gedigen kvalitets kontroll av flaggorna innan de lämnar fabriken. Leveranstider av bordsflaggor är normalt sett två veckor men efter överenskommelse kan vi tillverka flaggorna snabbare. Bilden visar standard storlek men vi kan tillverka flaggorna i andra mått efter önskemål. Standard storlek är 16 x 24 cm. Flaggorna är dubbla med tryck på båda sidor.

  Bordsflaggor, bordsflagga

  Pylonflagga

  Pylonflaggan är en flagga som ökar i popularitet för var dag som går. Tack vare den horisontella armen som går rakt ut från toppen av flaggstången hålls flaggan utsträckt hela tiden. Motivet på flaggan syns tydligt hela tiden och flaggan ger ett modernt och stilrent intryck. Kvalitetskänslan är viktig då pylonflaggan ofta står på skrivbordet på en armlängds avstånd bort. Alla moment utförs och delar tillverkas med största omsorg och det görs en gedigen kvalitets kontroll av flaggorna innan de lämnar fabriken. Leveranstider av pylonflaggor är normalt sett två veckor men vid brådskande behov klarar vi nästan alltid leverera snabbare efter överenskommelse. Bilderna visar standard storlek men vi kan tillverka flaggorna i olika höjder och till och med olika bredder vid större volymer. Standard storlek på flaggan är 10 x 24 cm. Till flaggan har vi dels en blank 45 cm hög metallstång eller en blank teleskopstång 31-52 cm. Till dessa stänger kan man välja en blank metallfot eller en marmorfot.

  Bordsflaggor, bordsflagga

  Bordsnationsflaggor

  Bordsnationsflaggan är omtyckt vid många tillfällen och gör alltid succé vid det internationella besöket. Kvalitetskänslan är viktig då flaggan ofta står på skrivbordet på en armlängds avstånd bort. Leveranstid av nationsflaggor är normalt sett dagen efter order. Vi har nästan alla länder i tre storlekar på lager! Standard storlekar på nationsflaggorna är 16 x 24 cm, 12 x 18,5 cm och 11 x 15 cm. Tillbehör. Blank stång med marmorfot eller metallfot. Stången finns i tre längder, 40 cm, 50 cm och 60 cm. Förgylld stång med marmorfot eller förgylld metallfot. Den förgyllda stången är 50 cm. Matt stålstång med matt stålfot. Den matta stången är 50 cm.

  Flaggstänger till bordsflaggor, bordsflagga

  Flaggstänger till bordsflaggor

  Vi har sex stycken olika stänger till flaggor i vårt lager för omedelbar leverans. Vi kan även ta fram flaggstänger i andra utföranden och längder vid så låga antal som 100 styck. Till stängerna har vi blank metallfot, förgylld metallfot, rostfri metallfot och marmorfot.

  Bordsflaggor, bordsflagga

  Frigolit låda med genomskinligt plastlock

  Denna lådan lämpar sig väl om standaren eller flaggorna ska delas ut en och en eller överräckas på ett trevligt sätt.

  Krympfilms förpackning

  Denna förpackning lämpar sig väl om standaren eller flaggorna ska delas ut en och en eller överräckas på ett trevligt sätt. Förpackningen ser modern ut och är ett prisvärt alternativ på förpackning.

  Offertförfrågan


   Maila oss om beachflaggor/strandflaggor Ring oss om beachflaggor/strandflaggor 0413-245 50