Chat with us, powered by LiveChat

  Vill du att vi hör av oss?

  Bordsstandar till bra priser!

  Bordsstandar

  Bordsstandar D1 - Renskurna kanter utan snodd och frans

  Bordsstandaret är en av våra populäraste produkter, kvalitetskänslan är viktig då standaret ofta står på skrivbordet på en armlängds avstånd bort. Vi är stolta över att tillverka marknadens mest högkvalitativa standar. Alla moment utförs och delar tillverkas med största omsorg och det görs en gedigen kvalitets kontroll av standaren innan de lämnar fabriken. Leveranstider av bordsstandar är normalt sett två veckor men vid brådskande behov klarar vi oftast leverera snabbare efter överenskommelse. Bilderna visar standard modellerna men vi kan tillverka standaren exakt enligt önskemål. Standard storlekar är 16 x 21 cm.

  Bordsstandar

  Bordsstandar D2 - Snodd längs sidorna och frans i botten

  Bilden visar standard modellerna men vi kan tillverka standaren exakt enligt önskemål. Standard storlek är 16 x 23 cm.

  Bordsstandar

  Bordsstandar S3 - Snodd längs sidorna och tofs i botten

  Bilderna visar standard modellerna men vi kan tillverka standaren exakt enligt önskemål. Standard storlek är 16 x 23 cm.

  Bordsstandar

  Bordsstandar P2

  P2-standaret är ett standar som ökar i popularitet för var dag som går. Flaggan hänger på en horisontell arm som går mellan de två vertikala stängerna. Motivet på standaret syns tydligt hela tiden och standaret ger ett modernt och stilrent intryck. Leveranstider av P2-standar är normalt sett två veckor men vid brådskande behov klarar vi oftast leverera snabbare efter överenskommelse. Bilden visar ett urval av P2-standar. Storlek på flaggan är 12 x 20 cm. Ställningen är av blank metall och är 18 cm bred och 30 cm hög.

  Stänger till bordsstandar

  Stänger till bordstandar

  Vi har fem stycken olika stänger till standar i vårt lager för omedelbar leverans. Vi kan även ta fram standarstänger i andra utföranden och längder vid så låga antal som 100 styck. Till stängerna har vi blank metallfot, förgylld metallfot och marmorfot.

  Bordsstandar

  Frigolit låda med genomskinligt plastlock

  Denna lådan lämpar sig väl om standaren eller flaggorna ska delas ut en och en eller överräckas på ett trevligt sätt.

  Krympfilms förpackning

  Denna förpackning lämpar sig väl om standaren eller flaggorna ska delas ut en och en eller överräckas på ett trevligt sätt. Förpackningen ser modern ut och är ett prisvärt alternativ på förpackning.

  Offertförfrågan


   Maila oss om beachflaggor/strandflaggor Ring oss om beachflaggor/strandflaggor 0413-245 50