Chat with us, powered by LiveChat

  Vill du att vi hör av oss?

  Roll Up till bra priser!

  Roll up, roll ups

  Roll Up

  En roll up är det absolut smidigaste och mest tidsenliga alternativet på marknaden idag för att exempelvis lyckas med sin monter vid mässor och event eller varför inte placera den i foajén för att ge information och vägvisning på ett praktiskt och mobil vis. 

  På våra roll up trycks ditt budskap upp i hög kvalitet på tyg som sedan spänns upp och fästs i en aluminiumkassett. Konstruktionens lösning på våra roll up är utformad för att du på snabbaste och enklaste vis ska kunna sätta upp den, ta den med dig och förvara den för att kunna använda den om och om igen. När våra roll up levereras till dig som kund är den redan färdigmonterad och redo för att användas, dessutom i en tygväska som förenklar transporten ytterligare.  Måtten vi tillverkar i och som du som kund har att välja mellan vid köp av roll up är 80 x 200 eller 85 x 200. 

  Det är självklart du som kund som styr kring hur just din roll up ska komma att se ut, men oavsett så kan vi försäkra dig om ett högklassigt resultat för att kunna ge dig och ditt företag, förening eller organisation ett proffsigt och stilsäkert ansikte utåt med den reklam eller information som du vill nå ut med. 

  Offertförfrågan


   Maila oss om beachflaggor/strandflaggor Ring oss om beachflaggor/strandflaggor 0413-245 50