Vill du att vi hör av oss?

Ordensband / Värdinneband till bra priser!

Ordensband, värdinneband

Ordensband

Vi är otroligt stolta över att kunna leverera våra kunder Ordensband / Värdinneband som är framställda för bästa möjliga komfort och passform. Vår kunniga personal vet att kvaliteten är det primära då Ordensbanden hänger tätt intill kroppen och därför har vi också satsat helhjärtat på att få dem så användbara och komfortabla som vi bara kan genom högkvalitativa material och framställningsprocesser. Detta har också lett till att vi är några utav de bästa distributörerna på marknaden för dig som av en eller annan anledning söker ordensband eller värdinneband för din eller någon annans räkning. 

Standardmåtten för Ordensband / Värdinneband ligger normalt på 8x180 cm men går att framställa i andra mått om det önskas. Leveransen av ordensband brukar ske inom de närmsta två veckorna men även detta går att diskutera om behovet skulle vara annat. 

Alla moment som utförs vid framställande av ordensband görs med omsorg. Alla delar som tillverkas till värdinnebanden tas fram med största omsorg och det görs en gedigen kvalitetskontroll av värdinnebanden innan de lämnar fabriken. Sydsvensk Formreklam har som mål att leverera ordensband med så bra kvalitet till så bra priser som möjligt, och våra mål är viktigt för oss att uppnå. Att köpa värdinneband hos oss ska vara en trygg affär för dig som kund.

Offertförfrågan


Maila oss om beachflaggor/strandflaggor Ring oss om beachflaggor/strandflaggor 0413-245 50