Vill du att vi hör av oss?

Vimplar till bra priser!

 

Vimplar

En vimpel är något som kan användas till så mycket mer än vad man kan tro. De flesta som hör ordet vimpel tänker förmodligen på en avlång och tillspetsad flaggduk men de kan se ut på många fler sätt. Vi på Sydsvensk Form Reklam tillverkar vimplar i olika former och storlekar för att just du ska kunna visa upp det du vill på ett både stilrent och snyggt sätt. Många föreningar använder sig idag av vimplar för olika ändamål. Genom att dela ut dem till medlemmar känner de sig som en pusselbit i det stora pusslet och att de bidrar med något. Delar man ut vimplar till motståndare, konkurrenter, åskådare eller besökare vid tävlingar, matcher, uppvisningar eller liknande så kommer de att komma ihåg en på ett helt annat sätt än om de inte skulle fått med sig ett minne. Den största fördelen med att beställa en vimpel från Sydsvensk Form Reklam är att du får välja helt själv hur den ska se ut efter dina önskemål, så gör vi det till verklighet. Andra fördelar är att samtidigt som man visar upp sitt fina märke så gör man reklam för sitt företag eller sin förening utan att man tänker på det. Vimpeln blir alltså en del av marknadsföringen. Det här är en klassisk typ av mindre flagga som har hängt med ända sedan medeltiden till och med!

Vimpel, vimplar

Bilvimpel (9 x 10 cm)

Vimpeln är dubbel och tillverkad av textil. Bilvimpeln har frans runt om. Tryck båda sidor. Kan fås med sugpropp som fäster på bilens fönster.

Vimpel, vimplar

AC1933 (19 x 33 cm) och ACV4 vimpel (27 x 42 cm)

Klubbvimpeln är enkelsidig och tillverkad av textil. Den har en trästång med träknoppar i toppen och frans runt om. Tryck en sida.

Vimpel, vimplar

ACV1 vimpel (12 x 19 cm) och ACV2 vimpel (16 x 25 cm)

Vimpeln är enkelsidig och tillverkad av textil. Den har en insydd pappskiva i toppen och snodd runt om. Tryck en sida. Detta är vår billigaste klubbvimpel.

Vimpel, vimplar

V1 vimpel (12 x 19 cm) och V2 vimpel (16 x 25 cm)

Vimpeln är dubbel och tillverkad av sidenpolyester. Den har en insydd pappskiva i toppen och snodd runt om. Tryck en eller båda sidor.

Vimpel, vimplar

V3 vimpel (16 x 25 cm) och V4 vimpel (27 x 42 cm)

Vimpeln är dubbel och tillverkad av sidenpolyester. Den har en metallstång med metallkulor i toppen, snodd runt om och en tofs i botten. Tryck en eller båda sidor.

Offertförfrågan


Maila oss om beachflaggor/strandflaggor Ring oss om beachflaggor/strandflaggor 0413-245 50